Försäljningsingenjör sökes

Posting date: 2nd January 2017

Beskrivning

Bonneli ingår partnerskap med ägare av immateriella rättigheter och sköter licensiering av dess patent och/eller varumärken. Detta sker genom att kombinera, affärsmässighet, teknik och juridisk expertis i varje enskilt projekt. Under vår partnerskapsmodell betalar kunden enbart en avgift till oss om de tjänar pengar på affären. Klienterna behåller ägandet av sina patent och är fria att fokusera på kärnverksamheten medan Bonneli sköter kommersialiseringen.

Bonneli expanderar och söker en försäljningsingenjör.

Försäljningsingenjör

Som försäljningsingenjör kommer du främst att vara ansvarig för några av våra befintliga och potentiella licenstagare. Rollen ger dig en stor frihet i en spännande expansiv bransch. Du får möjligheten att arbeta internationellt med ansvar för dina regioner. Lockas du av försäljning av tekniska innovationer och trivs med variation är detta en roll för dig.

Arbetsuppgifter:

  • Aktivt arbeta för att hitta nya möjligheter att sälja in och implementera våra partners teknik hos befintliga licenstagare eller nya potentiella kunder.
  • Assistera licenstagare med tekniska konsulttjänster avseende tillverkningsprocesser och produktion.
  • Aktivt arbeta för att hitta nya innovation och samarbetspartners.
  • Tjänsten innebär ett antal resdagar per månad i samband med besök hos kunder samt på mässor etc. Längden på resorna kan variera från någon dag upp till en vecka. 

Utbildning och erfarenhet:

  • Utbildad civilingenjör inom mekanik, konstruktion, materiallära eller annan relevant utbildning.
  • Goda kunskaper i CAD SolidWorks är ett plus.
  • Vi ser gärna att du har ett flertal års erfarenhet från affärs- eller produktsidan. Du har arbetat i roller med fokus på internationella och kommersiella projekt, t.ex. med affärsutveckling och kundansvar B2B, som produktchef, eller med projektledning.
  • Som person har du ett affärsmässigt och innovativt tankesätt. Du är utåtriktad, flexibel och professionell i ditt uppträdande och besitter såväl ett genuint intresse för att bygga affärsrelationer samt förståelse och intresse för teknik. Vidare arbetar du självständigt, har god planeringsförmåga samt är strukturerad och noggrann.
  • Goda kunskaper i Svenska och Engelska. Kunskaper i andra språk är meriterande, Tyska i synnerhet

Övrig information:

Tillträde: 2017-02-01 eller enligt ök.

Rekryteringen sker löpande så vi ber dig ansöka så snart som möjligt. Skicka gärna CV till: hr@bonneli.com

Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta Bobby Markovski 076-7147375.

Print Friendly